Fri. Jul 12th, 2024
tarot karte mejec

Tarot karte značenje i tumačnje: Mjesec Luna

Osnovna značenja:

Fantazija, Iluzije, snovi, nesigurnost

U pozitivnom smislu: Maštanje, sanjarenje bez konkretnog poduzimanja da se sanjano ostvari. Prihvaćanje nepoznatih stvari bez puno razmišljanja, brzopletost u djelu i odlukama

U negativnom značenju: Ne može se razdvojiti fantazija od stvarnosti. Neshvaćanje tajni života, ljubavne iluzije i zablude, potreba za savjetom u vezi ljubavi ili novca.

Arhetip: Ženska svetost
Hebrejski slovo: Koph
Brojevi: 18 = 1 + 8 = 9 (punina,
spremnost, zrelost)
S planetarne i astrološke strane: Riba
Mitologijsko i okultno značenje: Kali, tamnoputa božanska majka povezana s vremenom, vječnom noći i ženskim dubokim podsvjesnim. Hecate, božica noći i tame, koja pomaže drugima u njihovim putovanjima u podzemni svijet.

Ljubavni savjeti tarot karte tumačenje : Prestanite se plašiti osjećaja i rizika i upustite se u ono što vam srce želi. Samo tako ćete doći do ostvarenja životnih ciljeva. Vjerujte intuiciji, predosjećaju i slijedite ih, jer će vaše želje tako naći put do ispunjenja.

Poslovni savjeti tarot karte tumačenje: Ovo je područje gdje ne upotrebljavate maštu već idete po nekim utvrđenim pravilima, a savjet je da pustite mašti na volju, poigravate se s idejama, upuštate u rizike, jer vas čeka dobit.

Duhovnost: Ženska božanska energija i stupanje u dodir s njom na svim područjima. Ona može učiniti čuda za vas ako se na nju osvrnete i prigrlite je s povjerenjem.

Proricanje i gatanje tarot karte Mjesec Luna: Prestanite tražiti rješenja na kraju priče, kako u ljubavnim vezama tako i poslovnim i prijateljskim. Sklonost vjerovanju u magiju daje vam osjećaj da vam je pod hitno potrebno skidanje uroka, što je najčešće sasvim netočno. Besplatni savjet za ljubav potražite kada je to potrebno od nekoga kome vjerujete. Tarot i tarot majstori vam je uvijek na raspolaganju.

By