Mon. May 29th, 2023
satrun-tarot-planet.net

U astrologiji, Saturn je povezan s uskraćivanjem, zabranama i ograničenjima. Gdje se Jupiter širi, Saturn se stisne. Koliko je Saturn tmuran, toliko ovaj planet donosi poseban životni poredak i podučava da izvlačimo pouke iz loših razdoblja života. Saturn nas podsjeća na naše granice, naše odgovornosti i naše obveze. To donosi skretanje pažnje na ono što činimo i kako to doživljavamo. Saturn nas čini svjesnim potrebe za samokontrolirane i uči nas granicama-kada moramo stati.
Saturn je često povezan s našim očevima ili ocima / autoritetima. U djetinjstvu, disciplina, pravila i propisi koje su nam postavili naši roditelji, učitelji – oni koji su nam, sviđalo nam se to ili ne, pomogli da shvaćamo svijet oko sebe. Slično tome, Saturnove lekcije zapravo nam pomažu da rastemo.
U astrološkoj karti, položaj Saturna znakom i kućom otkriva vlastita ograničenja, strahove i osjećaj odgovornosti. Saturn donosi definicije, i često ograničenja, u vezi planetarnih aspekata.
Saturnov simbol, pokazuje presjek između zbilje i duše, te predstavlja materijalnu prirodu čovjeka u tome smislu.Simbol Saturna simbol je obrnutog Jupitera. Tranzit ove planete je oko 2 do 2-1 / 2 godine dok prođe jedan znak, a otprilike 27-28 godina putuje kroz sve dvanaest znakova zodijaka. Saturn je u svojoj uzvišenosti u znaku Vage; Saturn je u padu u znaku Ovna.
Saturnova pozicija u određenoj kući vaše natalne karte snažno mijenja karakteristike te kuće.Saturn ima snažan utjecaj koji mijenja život.
Stvarnost može biti ograničavajuća, ali istovremeno daje čvrstinu našim životima. Imajte na umu da pojedinci drugačije shvaćaju stvarnost. Stvarnost o kojoj govorimo je društvena i zajednička je svima. Utjecaji Saturna omogućuju vam da radite, vodite računa o vašim odgovornostima i uklopite se u društvo. Saturn je protuotrov za kreativne promjene Urana i Neptunove fantazije. Utjecaji na Saturn mogu se upotrijebiti za napor, organiziranje i provođenje kreativnih promjena. Najsloženije snovi i fantazije mogu se ostvariti prihvaćanjem ovoga planeta.

By

Partnerski portal: