Fri. Jul 12th, 2024
tarot majstor

Često nas na prvu ne zadovolje odgovori iz tarot karata te se nađemo razočarani, kako tarotom, tako i svojom vjerom koja odjednom ispari kao da je nije ni bilo. Daljnje pronalaženje istinskog vidovnjaka ili majstora za tarot u takvim situacijama zna biti teško, jer smo zbunjeni zbog neočekivanog.
Biba tarot majstor je osoba koja ne želi previše imati, želi samo nužno kao i svi pravi tarot majstori bez obzira na okolnosti, pomoći drugima, a ona također premalo troši energiju na razmišljanje o smislu i svrsi svog zemaljskog poslanja vezanog za vidovnjaštvo i proricanje iz karata tarota!

Ovdje je par njezinih misli:
Posebno ukoliko se radi o problemima vezanima za ljubav u tarotu ljubavi odgovor će uvijek biti okretanje samom sebi i unutarnjim vrijednostima, netraženje brzih rješenja koji postaju manje bitna pred snagom i dubinom duha i spiritualne prirode postojanja! U najboljem slučaju predajte se tišini koja u vama čeka da vam da mir, a potom će doći pravi odgovor kao rješenje situacije u kojoj niste zadovoljni.

Jeste li u okolnostima da…

Nakon neželjenih problema, stvari su se bar naoko smirile i postale prihvatljive… Ali do kada i da li će tako i ostati?

Sadašnji problemi?


Sadašnji problemi postat će jučerašnji već skoro te im se ne trebaš prepuštati do kraja. Izbor je čovjekova sloboda. Svaka tarot karta na koncu, kada je u poveznici s drugima govori o nekoj vrsti izbora, pa čak i kada se čini da je određeno otvaranje čista katastrofa.Probudite se kada vijesti nisu povoljne!

Što bi bilo dobro činiti?

Napustiti bavljenje sitnicama i glupostima koje oduzimaju energiju! Tvoj cilj ne smije biti manji od onoga što doista želiš u svoj svojoj punini! Skupi, dakle, snage i usmjeri energiju na glavni životni projekt, na svoj san i svoju želju, ali tek nakon što zaviriš u svoje biće.

Kamo vodi budućnost?

Do nove idealne šanse za ispunjenje žuđenog osjećajnog života romantičnim ili čak, u nekim slučajevima, potpuno neromantičnim sirovim sadržajem. No zaista vodi li budućnost uvijek tome? Učini da vodi! Potraži smjernice! Pokreni se i obrni!
Tarot zna donijeti i dobre vijesti i one loše, a većina nas poklekne pred lošima, jer zaboravljamo da sve ima dva ili više lica. Ono što je dobro danas može sutra biti loše i obrnuto.
Tarot je često iznenađenje, nekada pozitivno, nekada baš i ne, a opet, zna se dogoditi da vam nema što reći.

By