horoskop-tarot-planet.net.jpg

HOROSKOP GODIŠNJI 2018

horoskop-tarot-planet.net.jpg
Broj 1 po numerologiji kao i po tarot kartama je broj novih početaka, a 2018. je pod znakom jedinice, broja 1 te je tako pod dodirom prsta sudbine. 2018. je godina u kojoj je dobro počinjati iznova, završavati sa starim, onim što nas ne zadovoljava u sadašnjosti, bilo da su u pitanju ljubavni, obiteljski, poslovni ili, možda, prijateljski odnosi u kojima nismo sretni.

U godini koja je pred nama završava ciklus od devet godina upravo sa svršetkom 2016. koja je bila obilježena karmičkim brojem 9. Proročanstva vezana za nadolazeću godinu su lažno zlokobna, s obzirom na to da sa sudbinske strane za godinu pred nama stoji mnoštvo izazova i pozitivnih stresova, oslobađanja od rutine, umiranja neželjene prošlosti i upoznavanja onih strana sebe koja su nam do sad bila većim dijelom skrivena.

Duboko udahnite već a prvim danom nove godine koja nas čeka, udahnite za nove početke, nove prilike, nove ljude koji će vam se pojavljivati u životu; izdahnite prošlost iz sebe da bi otvorili vrata sudbinskim događanjima koja nas čekaju u 2018. godini.
Ovo se posebno odnosi na horoskopske znakove: Ovan, Bik, Jarac, Vodenjak,Ribe koji se u startu nove godine neće baš najbolje snaći, osobito u ljubavnim odnosima, jer će se čvrsto držati prošlosti i trebat će im poduži period da puste neke stvari koje su s karmičke strane još uvijek ostale otvorene zahvaljujući upravo tekućoj  godini.

Mnogi sukobi očekuju ih i na poslovnom polju, osobito Ovnove i Jarce, te Lavove, ali njihova tvrdoglavost i borbenost na koncu će uroditi plodom te će ih sudbina nagraditi, a da neće znati ni s koje strane te nagrade dolaze. Bikovima slijede drastične poslovne promjene.

Vodenjaci, Škorpioni će nešto lakše razriješiti svoje karmičke petlje te brže zakoračiti u nove početke. Na ljubavnom planu ova tri znaka čekaju drastične promjene o kojima niti ne sanjaju. Nove ljubavi koje će ih ispuniti, novi poslovni pothvati otvorit će im se iznenada, već krajem drugog mjeseca naredne godine.

Lav, Rak, Strijelac, Djevica, Vaga i Blizanci su u drugoj skupini, gledano na nadolazeću godinu.

Ovim znakovima nova godina donosi više mira i stabilnosti, jer će se već s prvim danom 2018. osjećati upravo preporođeni. S ljubavne strane, oni će učvršćivati postojeće sretne odnose, a oni koji su nezadovoljni u vezama nevjerojatno lako će ih prekidati ni sami ne vjerujući kako su mogli uopće čekati, a da to već prije nisu učinili.
Oni rođeni u znaku Lava i Raka će se ipak baviti najviše samim sobom, jer će sami sebi biti najvažniji. Oni usamljeni među ovih šest znakova čekaju prilike za nove veze, nove početke.

Od svih ovih znakova Vage će najsporije prihvatiti svoj sudbinski put, novi put koji im donosi godina pred nama.
Činjenica koja važi za svih dvanaest horoskopskih znakova jeste da im nova 2018. godina donosi niz promjena, iznenađenja, prekretnica i sretnih stresova – ako ste ikada čuli za pozitivan stres.

No, na promjene ne reagiramo svi jednako, te nekima treba malo ili mnogo duže da ih prigrle čak ako su dobre i pozitivne.

I pripazite što želite, jer… Dalje znate.

Tekst napisala: Biba tarot majstor