Fri. Jul 12th, 2024
Ribe horoskop

Horoskop za Ribe

 19.02 – 20.03

Kvalitet: Promjenjivost
Element: Voda
Karakteristika: Pasivnost

Astrološka Kuća: 12
Suprotni znak: Djevica
Planet: Jupiter

Ključna riječ: Spoznaja

Pozitivne crtice:
Suosjećajan, milosrdan, osjetljiv na tuđu bol, emotivan, spreman na žrtvovanje, intuitivan, introspektivan, muzikalan, umjetnički nastrojen. zahvalan, marljiv, sugovornik, ne žali se, tolerantan, povjerljiv, ako od nužde ukrade opet vraća na isto mjesto.

Negativnosti:
Odugovlači, pričalica, melankoličan, pesimist, emotivno inhibiran, stidljiv, nepraktičan, ravnodušan, često se osjeća neshvaćenim. Usporeni, neuredni u mnogome i javnim nastupima, oklijevaju, povlače se

Karakter:  Ni vruće ni hladne. Bez kraja, kaotična,  osjetljiv, emotivan, suosjeća, tješi, recept i van, pod jakim impresijama, sve u vizijama. Prilagodljive, plašljive, stidljive, nenametljive, povučene, tihe, radi intuitivno, prihvaća sve poslove, a ipak ispliva iz svake komplicirane situacije.

Intelekt: Podložan osjećaju, kompliciran, mnogo govori, nema mnogo logike, nema samopouzdanja, drži priručno obrasce, ne cijeni dovoljno svoju sposobnost, rasplinut. Flegmatik s malom dozom melankolije, samilosna priroda, samaritanac, ljubazan, miran, lako prašta, lako se oneraspoloži, drži do svoje ideologije i podnosi sve muke a u opasnim slučajevima sam tjera druge na muke.

dnevni horoskop ribe

Ljubav:
Platonska, više voli dušu nego vanjštinu, duboka tiha ljubav sa čežnjom, romantičar, teško se stvarno zaljubi, čovjek porodice koji voli miran brak i zato lako prašta nevjerstvo.

Slaže se: Djevica, Škorpion, Ponekad i Jarac

Ne slaže se: Blizanci i Strijelac.

Općenito:
Ne cijeni svoja postignuća niti priznanja, ne oslanja se na svoje sposobnosti niti se ponosi njima
Voli prirodu, boje, folklor, tradicije, slike, stihove, predaje, ceremonije, crkve, more, romane, tajna društva.
Mrzi licemjerje mada i sami znaju biti jako licemjerni, mrzi tračeve i društvene forme
Ribe su često istraživači, slikari, bave se humanitarnim radom, milosni, spremni pomoći, ali i odmoći jako često.

Muškarac rođen u znaku Ribe je neuredan, bez inicijative, zajedljiv, laže, krade, farizej, vjeruje u gluposti, pun predrasuda.

Žena Riba je stidljiva, nesigurna, zatvorena, ponekad namrgođena, čini se malo tajnovita, teško se zaljubi, senzibilna, više se daje zbog doživljaja nego iz strasti. Voli djecu i spremna je na žrtvu, ali često iz ega to čini.

Sudbina:
Često težak život ispunjen prekomjernim radom u kojem se daju do kraja, spremni na žrtve, pa i na poniženja, a često ponize i druge ovisno od inteligencije pojedinca Ribe u horoskopu.

By