Sat. Feb 24th, 2024
Sretni brojevi

4 glavna numerološka broja

Numerološki brojevi, ovisno o broju slova imena pojedinca kao i danu rođenja jesu jedinstveni za svakog pojedinca. Brojevi su i važan dio astrologije. Numerološki brojevi u osnovi izračunavaju se zbrajanjem dana, mjeseci i godine rođenja i kombiniranjem u više varijacija.

4 osnovna numerološka broja

Broj života::
Uobičajeno su poznat kao brojevi života, vještine, talenta ili sposobnosti. Brojevi životnog puta, smatraju numerolozi, najznačajniji su od svih numeroloških brojeva. Općenito, vode vas i usmjeravaju kroz život, a to činie otkrivanjem duboko ukorijenjenih sposobnosti i talenata, karakteristika, vještina za koje možda ne znate da ih imate. Na primjer, osoba rođena 13. kolovoza 1964. mogla je imati broj životneog puta 5. ( 1 3 8 1 9 6 4 = 32,  = 5.

Broj dana rođenja:
Kao što ime sugerira, broj dana rođenja proizlazi iz vašeg datuma rođenja i može se izračunati dodavanjem brojeva toga istog dana. U gornjem primjeru, broj dana rođenja je 5, (1 4). Ovaj broj definira vaše karakteristike i često će otkriti vašu najbolju osobinu, onu koju prepoznaju oni najbliži vama. Iako se često smatra najmanje važnim od 4 glavna temeljnabroja, čim otkrijete s pomoću broja ovu svoju posebnost, možete je koristiti za postizanje uspjeha.

Sudbinski broj:
Naziva se mogući broj, na neki je način priča vašeg života i otkriva vašu životnu svrhu. Ovaj numerološki broj daje nacrt vašeg životnog puta od početka do kraja. Ako otkrijete svoj subinski broj i naučite ga slijediti, tada će vam predočiti znakove poput opreza, samokontrole i postupanja u određenim situacijama koji će vam omogućiti da predvidite nevolje pred sobom i svoju budućnost tako da ste spremni na nju. Sudbinski broj izračunava se sabiranjem svakog broja dodijeljenog vašem punom imenu i prezimenu i tako dobijete svoj broj sudbine.

Srčani broj želje:
Često se naziva dušom ili brojem poriva duše, zalazi se malo dublje u vaše ime i može se izračunati uključivanjem numeroloških brojeva povezanih samo sa samoglasnicima. Taj je izračun pomalo neobičan, ali vrlo jak. Kad uspijete otkriti, izračunati ovaj broj, uvijek će vas voditi ka pravim stvarima i osobama koje su vam najbliži srcu.
Izračunavanje i pravilno shvaćanje i prihvaćanje ova četiri glavna broja razumijevanje može imati utjecaja na ostvarivanje vaših želja, čak onih za koje mislite da je nemoguće da se ostvare.

By