Tue. May 21st, 2024
tarot kolo sreće

Tarot karta Kolo sreće nosi broj X ili 10, a označava sreću, ( kao i nesreću u smislu gubitka), promjenjivost, nestalnost, karmu i sve što karma podrazumijeva.
Uspravno okrenuta karta Kolo sreće: dopustiti da se događaji razvijaju. Vidjeti veći uzorak u svakodnevnim događajima. Vjerujte u sreću. Gledanje ciklusa. “Sve se vraća, sve se plaća”-kaže se. Obrnuto okrenuta karta Kolo sreće: Gubitak i loše raspolaganje s novcem. Idete protiv mudrih savjeta i tako se gubite na putu bilo da je poslovni, obiteljski, prijateljski ili ljubavni.

Arhetip: Sudbina

Hebrejsko slovo: Koph

Broj: 10
U astrologiji: Planet Jupiter

Proricanje:

U ljubavnim odnosima: Znači da tražite nemoguće, a savjetuje da se prilagodite partneru/partnerici te da prihvaćate promjene koje se događaju i koje život donosi.
Iznenadne okolnosti,promjene na koje ne možete utjecati. Odluke i djela iz prošlosti utječu na vašu sadašnjost, a da toga niste svjesni.

Za posao: Prihvatite izazove bez straha i prestanite s kontrolom svega i svih oko sebe. Prvo razmislite tri puta, a onda djelujte. Nepromišljenost vas može skupo stajati. Savjet

Duhovnost: Potraga za dubljim životnim smislom dovest će vas do pravog puta. Ono što činite sada imat će veliki utjecaj na vašu budućnost.

Simboli značenje tarot karte Kolo sreće:
Veliki kotač ili kolo: Za svaku stvar pod nebom ima vrijeme; okolnosti dobre i one loše, one koje želimo i one koje ne želimo. Kotač je također simbol promjena koje bi trebali prihvatiti u bilo kojem životnom području. Slika na ovoj karti simbolično prikazuje kolo sreće uvijek u pokretu. Iznad je anđeo glasnik i golub, a ispod dvije zvijeri. Životni ciklusi u svojim konstantnim promjenama.

By