Thu. Dec 7th, 2023
anđeoski brojevi

 

Anđeoski brojevi tri i šest i njihovo značenje

Broj 3 i 6 mješavina su energija broja 3 koji osnažuje svoje utjecaje na energiju broja 6. Broj 3 se odnosi na optimizam i nadahnuće, vjeru, nadu i dobročinstvo, optimizam i očitovanje, ohrabrenje i pomoć, talent i vještine, komunikaciju. Broj tri također rezonira s energijama božanski nadahnutih ljudi.
Broj 6 odjekuje osobnom snagom volje, neovisnošću, inicijativom, djelovanjem, rješavanjem problema i prevladavanjem prepreka, ljubavlju prema domu i obitelji i domaćinstvu, služenjem drugima i nesebičnošću, odgovornošću i pouzdanošću. Šestica se odnosi na ravnotežu i sklad, partnerstva i odnose, prilagodljivost, diplomaciju i suradnju, ohrabrenje, dualnost, vjeru i povjerenje te služenje misiji vaše duše i svrsi života.

Anđeoski brojevi tri i šest signaliziraju da se manje usredotočite na materijalni svijet i uložite svoje napore da slijedite svoj duhovni put. Prepustite svoje brige anđelima kako bi oni mogli intervenirati, izliječiti i transmutirati. Uravnotežite svoj fokus između materijalnog i duhovnog i vjerujte da je vaša zaliha uistinu neograničena, osobito kada služite svrsi svoje duše.

Potiču vas da slušate svoju intuiciju i anđeosko vodstvo i iskoristite sve nove prilike koje vam se sada pružaju jer se pojavljuju iz razloga kojih možda još niste svjesni. Vaši anđeli traže od vas da budete hrabri i hrabri i gledate na nove prilike s entuzijazmom i povjerenjem da će sve uspjeti u vašu korist i najveće dobro. Sve je u redu s vašim domom i obiteljskim životom, pa uživajte u svojim odnosima i druženju s onima koji su vam bliski. Dajte ljubav slobodno i bezuvjetno i usredotočite se na pozitivnu uvjerenost svog dobrog i na to da više volite i prihvaćate sebe i druge.

Oslobodite se svih negativnosti, strahova i briga koji vam crpe energiju i potražite aktivnosti koje vas podižu i osnažuju. Ostanite uravnoteženi i usredotočeni te se usredotočite na vlastiti život i sreću. Jer ako vi niste sretni, onda ni oni oko vas to neće biti, a ulaganje u sreću je dugotrajan proces – ponekad.

Napisala: Joanne Walmsley

Obrada: tarot-planet.net

By