Tue. May 21st, 2024
tarot-karta-svijet

Tarot karta Svijet je prije svega karta mogućnosti u svim vidovima. Rijetko ima negativno značenje, jedino ako je u poveznici s nepovoljnim drugim kartama.

Otvorene mogućnosti za napredovanje u bilo čemu
Potpunost i cjelina u pothvatima.

Pozitivno značenje:
Želite imati sve, a put vam je otvoren. uskladiti se sa silama koje upravljaju nama, višim silama univerzuma koji će onda otvoriti put za ispunjenje želja. Srž sreće je cjelovitost, sjedinjenje onoga što žele i razum i duša.

Negativno značenje: Često označava zavist naspram drugih što sprječava čovjeka da bude u potpunosti sretan. Označava i prisustvo božanskog koje se zaboravlja i koje je u svemu.

Hebrejski abeceda: Tau. Križ

Brojevi: 3

Planetarni astrološki element: Saturn

Savjet

Odnosi:
Uz uzajamno povjerenje, vrlo različiti ljudi mogu se opstati zajedno kako bi stvorili sreću jedno za drugo. Ne tražite savršenstvo, jer ne postoji, već budite zahvalni na onome što vam se pruža ako je to pružanje iz ljubavi ili prijateljsko.

Posao:
Timski rad je preporuka. Također je savjet da imate više povjerenja za ljude iz svoje radne okoline i da vi niste jedini koji sve može najbolje.

Duhovnost:
Produhovljenost je krajnja točka osobnog uspona, ono što će vas do kraja usrećiti. Ne gledajte samo na materijalno i ne zaboravite na prolaznost svega.

Proricanje: Igre na sreću donijet će vam veliku materijalnu dobiti i s njima će te ostvariti mnoge želje koje će vas usrećiti. U ljubavi su putovi za vas otvoreni, samo se vi otvorite i krenite naprijed, jer vas čeka ispunjenje priželjkivanog.

By